Nyförvärv Karlo Seric

Först och främst vem är Karlo Seric?

Jag är 20 år och gillar Game Of Thrones.

Hur vill du beskriva dig själv som spelare?

Jag är en aggressiv och rörlig försvarsspelare som sällan tappar humöret och har huvudet kallt.

Kommande säsong kommer du alltså att spela för Örebro SK. Varför föll valet på Örebro SK?

Eftersom jag pluggar här i Örebro och har boende här. Samtidigt har alla i handbollsvärlden talat om Ilija Puljevic som tränare och jag kände att jag behöver uppleva honom själv nån gång under min handbollskarriär. För min egna personliga utveckling tror jag att ÖSK är ett bra val.

Vad har du för förväntningar inför kommande säsong?

Mina förväntningar är höga på denna säsong, trots ett ganska hopplockat lag med spelare från många håll. Vi har kompetenta och hungriga handbollsspelare med en tränare på väldig hög nivå. Jag har känslan på en bra säsong!

 

Lämna en kommentar