HK Cliff – Örebro SK Handboll

HK Cliff 30 - 21 Örebro SK Handboll
16 Okt 2016 - 15:00Skärholmshallen

Tungt mot HK Cliff!

Tredje seriematchen mot HK Cliff i Skärholmshallen började inte som tänkt. Cliffs unga spelare startade kraftig med ett högt tempo och ett effektivt distansskytte. Detta satte stor press på Örebros målvakt Markus Andersson.

Första Halvlek

De första 30 minuterna styrdes av HK Cliff men under de sista tio minuterna tog killarna sig själva i kragen med hårdare kontakter i försvar och några fler målchanser.

Highlights från första halvleken var Markus Andersson. Till andra halvlek kom killarna in mer taggat och seriöst. I försvaret såg man en förändring, det blev hårdare och hungrigare på bollar vilket stödde Markus arbete i målet. Anfallet blev också mera sammanhållet vilket ledde till bättre målchanser där både Jesper Edfeldt och Armin Martinovic kunde kliva fram som målskyttar där de sista tio minuterna visade på en förbättring från ÖSKs sida.

Andra Halvlek

Var en betydligt bättre prestation och halvleksresultatet blev bara en förlust med ett mål. Det totala slutresultatet blev dock ett dyster 30-21 till HK Cliffs fördel. Det som känns tråkigt att vi inte kommer upp i nivå riktigt förrens i andra halvlek.

Vi laddar nu om för att möta Norrköpings HK på söndag 17:00 hemma i Idrottshuset.

Se till att komma ner och visa ditt stöd! Attenda även facebookeventet!