HK eRPing – Örebros SK Handboll

HK eRPing 26 - 24 Örebros SK Handboll
11 Nov 2017 - 18:00Linköpings Sporthall

Fjärde raka vinsten blev för svår!

Efter två bra träningsveckor utan match var stämningen bra i truppen. Bussen bar iväg mot Linköping på lördagen för att möta ett ungt eRPing som också presterat bra på slutet.

Första Halvlek

Första halvlek började med att Örebro halkade efter direkt. eRPing spelade ett snabbt anfallsspel med mycket kontringar och bra skytte. Örebro kom till bra lägen men lyckades inte sätta bollen i mål. Detta gjorde att man snabbt hamnade i ett fem måls underläge.

Örebro började sätta några fler bollar framåt men försvaret var sig inte likt föregående matcher. eRPing styrde hela första halvlek och ledde rättvist med 18 – 12 i halvtid.

Andra Halvlek

Andra halvlek började på samma spår för som i första halvlek för Örebros anfallsspel. Man hade svårt att komma till lägen och brände en del skott när man väl fick läget. Dock var det en helt ny energi och inställning i försvaret.

En lång stund spelade lagen jämnt och målluckan blev varken större eller mindre. Men efter ungefär halva andra började Örebro knappa in sakta men säkert. När det var fem minuter kvar att spela var skillnaden bara fyra mål. Det kändes som att vinsten var inom räckhåll. Tyvärr kom upphämtningen för sent och man lyckades aldrig komma närmare än två mål som också blev slutresultatet. 26 – 24.

 

Det var en tung förlust men vi tar med oss dom positiva delarna. T.ex. Markus Anderssons fina inhopp I målet under andra halvlek.

 


Målskyttar Örebro:
5 Emil Emion Sterner,
5 Erik Dylin,
3 Armin Martinovic,
3Karlo Seric,
3 Rasmus Brolin
2 Måns Olm,
2 Jesper Holmqvist
1 Alen Mizmovic


Vi laddar nu om för att möta Ljungsbro HF på lördag 17:00 hemma i Idrottshuset.

Se till att komma ner och visa ditt stöd! Attenda ävenfacebookeventet!