Nyheter

Sjätte nyförvärvet för 18/19

Edvin Flygare senast från Norrköping IF. Född 95. Närmare 1.90 lång, vänsterhänt som spelar både h9 och h6. Helst 1:a i försvar. Snabb, säker i läget och med god spelförståelse. Har precis börjar läsa till systemvetare här i Örebro.   Vi hälsar Edvin varmt välkommen till ÖSK handboll herr

Femte nyförvärvet för 18/19

Valon istrefi   Hur vill du beskriva dig själv som spelare? En spelare som gör allt för att laget ska vinna, gillar att springa mycket på planen för att göra enkla mål, gillar inte att krångla till de allt för mycket. Även en vinnarskalle. Kommande säsong kommer du representera Örebro SK. Varför föll valet på ÖSK?  När jag pratade med representanter ifrån Ösk lät det väldigt bra. Vill komma till en klubb som har mål och visioner man kan jobba efter och det hade Ösk därför föll valet på Ösk. Vad har du för förväntningar på kommande säsong? Beroende på vilken trupp vi kommer få. Så är de viktigaste för mig att vi spelar bra och som ett lag. Men...
Läs mer

Örebro SK Handboll Herr och Röda Korsets ungdomsförbund

Örebro SK Handboll Herr och Röda Korsets ungdomsförbund har utvecklat sitt samarbete när det gäller projektet ”Är du medspelare”. Är du medspelare handlar om att få barnen i Örebro SK Handboll Herrs projekt Handboll för hjärta och gemenskap lära sig mer om FN:s barnkonvention och vilka rättigheter barnen har. Men samarbetet handlar även om att RKUF och ÖSK Handboll Herr kommer åka runt i Örebro län och träffa idrottsföreningar för att presentera Är du medspelare och exemplet från Handboll för hjärta och gemenskap.

Spelare som sagt ja till säsongen 18/19

Ytterligare 3 spelare väljer att köra vidare med Örebro SK. Rasmus Brolin fostrad i Eskilstunahandbollen där han spelat för Göksten, Guif och Eskil. kom till Örebro inför förra säsongen. Gustav Nilsson fostrad i Stockholmsklubben Spånga HK kom till Örebro inför förra säsongen för studier. Mattias Olsson fostrad i IFK Nyköping kom till Örebro inför förra säsongen.

Ny huvudtränare för Örebro SK handboll herr

Örebro SK handboll förstärker ledarsidan med ett meriterat tillskott. Nämligen Christian Andersson med meriter från såväl dam samt herrelit. Christian som har sin skolning i Ystad är sedan flera år bosatt i Eskilstuna där hans senaste uppdrag var Gökstens damer. Han kommer assisteras av Anton Usvalahti, bland annat biträdande förbundskapten för finska P00/01-landslaget. ÖSK handboll är givetvis oerhört glada att kunna presentera ett så bra tränarpar till kommande säsong. Välkommen till Örebro Christian!  

Spelare som sagt ja till säsongen 18/19

Här har vi två spelare som valt att fortsätta i Örebro SK. Carl Danielsen fostrad i IFK Skövde HK men efter studenten 2013 flyttade till Örebro för studier väljer att fortsätta. Karlo Seric fostrad i LIF Lindesberg som gick över till Örebro SK inför förra säsongen för en nytändning väljer att fortsätta.