Samarbetspartners

Var med oss och skriv ny handbollshistoria

Handboll är som sagt kult i Örebro!

Det finns ett stort intresse bland Örebroarna som visade sig 2005 då LIF Lindesberg spelade i elitserien i handboll inför 2100 personer i Idrottshuset i Örebro. Men även senast när vi spelade vår kvalmatch för Division 1 inför 640 personer.

Vi letar ständigt samarbetspartner där vi kan erbjuda att förknippas och exponeras med ett mycket starkt varumärke i idrottsverige, Örebro SK. Utöver det, så genom att vara samarbetspartner hjälper du oss att bedriva och vidareutveckla vårat integrationprojekt Handboll för Hjärta och Gemenskap tillsammans med handbollen i Örebro.

Är ni intresserad av att bli en del av den svartvita drömmen? Hör av er!

Johan Hallén
Marknadsföring & Kommunikation

johan.hallen@oskhandboll.com
+ 46 (0) 731 522 559

Örebro SK

Modern förening med samhällsansvar

ÖSK Handboll är idag uppbyggt av en strategisk styrelse som har stora visioner för att bli en elitförening av absoluta toppklass inom handbollen, med målet att nå allsvenskan 2022.

Genom att satsa på yngre spelare som är villiga att träna mycket och hårt samt lägga mycket resurser på att utbilda och utveckla ungdomshandbollen. För att på bästa sätta förbereda ungdomar som är villiga att satsa på sin handboll.

Samtidigt vet vi även handbollens nytta utanför planen!

Handboll är en sport som definieras av hjärta och gemenskap. Därför driver vi idag tillsammans med våra samarbetspartners Handboll för Hjärta och Gemenskap ett integrationsprojekt för att låta ungdomar spela och njuta av seniorhandboll för att ena Örebro via idrotten. 

Var med och utveckla handbollen men även Örebro som stad!

Jerker Lindgren
Ordförande
Handboll för Hjärta och Gemenskap